/ Van Herk Nieuwbouwmakelaars wint NVM Nieuwbouwprijs 2024!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Van Herk Nieuwbouwmakelaars wint NVM Nieuwbouwprijs 2024!

Op donderdag 12 september 2024 heeft Christian Hokke, directeur van Van Herk Nieuwbouwmakelaars, met trots de NVM Nieuwbouwprijs in ontvangst genomen. Deze prestigieuze prijs, uitgereikt door de NVM, zet nieuwbouw- en transformatieprojecten in de schijnwerpers die een waardevolle bijdrage leveren aan de lokale woningmarkt en de leefomgeving. Het winnende nieuwbouwproject 'Boss' in Capelle aan den IJssel is bekroond voor zijn innovatieve aanpak en grote maatschappelijke impact.

Project ‘Boss’: een model voor moderne gebiedsontwikkeling
Nieuwbouwproject ‘Boss’, ontwikkeld door Mahler Vastgoed Ontwikkeling en gebouwd door Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V., bestaat uit 38 koopwoningen, waaronder appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Dit gevarieerde aanbod maakt het project aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen.

Christian Hokke, directeur Van Herk Nieuwbouwmakelaars: “De toekenning van deze prijs is een fantastische erkenning van ons werk en de samenwerking met Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.. Wij zijn er trots op dat we, met project ‘Boss’, niet alleen hoogwaardige woningen hebben gerealiseerd, maar ook een duurzame en leefbare woonomgeving voor de toekomst.”

Van Herk koos dit project vanwege de grote betrokkenheid van omwonenden en geïnteresseerden. Via zowel fysieke als online participatieavonden, ondersteund door tools zoals Mentimeter, kon iedereen meedenken over onder andere de inrichting van de buurt. Dit heeft geresulteerd in een plan dat aansluit op de wensen van de lokale gemeenschap en door de gemeente is goedgekeurd.

Twan Mahler, directeur Mahler Vastgoed Ontwikkeling: “Het winnen van deze prijs is de kers op de taart! Het laat ook zien waar goede participatie toe kan leiden, iets wat we al jaren doen met onze projecten. Het belangrijkste is dat we kopers hebben die echt zin hebben om in Boss te gaan wonen. Zij maken het straks tot een levendige woonbuurt, waardoor dit stukje Capelle aan de IJssel weer gaat bruisen.”

Van Herk Nieuwbouwmakelaars blijft zich inzetten voor nieuwe projecten die bijdragen aan de leefbaarheid en woningkwaliteit. Het succes van ‘Boss’ is een inspirerend voorbeeld van hoe de bouwsector maatschappelijke uitdagingen kan aanpakken met innovatieve en doordachte oplossingen.